Appareils et accessoires
Schiacciata met gerookte zalm
Prép. 10min
Total 2h 15min
8 stuks
Ingrédients
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
514 mg
Protides
10 g
Calories
832 kJ /
199 kcal
Lipides
3 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speltbrood
Pas d’évaluation
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Green Godess Salade
20min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Glutenvrij Brood
3h 20min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Vegetarische chili
35min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min