Appareils et accessoires
Thai Cucumber Salad (TM5)
Prép. 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (optionnel) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
690.5 mg
Protides
4.9 g
Calories
791.9 kJ /
189.3 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Stracciatella Soup
30 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Baked Rice with Grated Apples
50 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Thai Red Curry Paste
10 Min
Grated Carrot Salad
10 Min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 Min
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 Min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 Std.
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min