Versions compatibles
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pocket roast
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 60 g dry white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 400 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
Seeded mustard sauce
- 30 g butter, softened
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tbsp plain flour
- 2 tsp wholegrain mustard
- 70 g milk
Carrot, pumpkin and ginger purée
- 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled
- ½ orange, zest only, no white pith
- 50 g brown onion, cut into halves
- 150 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 80 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g fresh green beans, ends trimmed
- 20 g unsalted butter
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3355.7 kJ / 802 kcal
- Protides
- 67.7 g
- Glucides
- 40.8 g
- Lipides
- 40.4 g
- Graisses saturées
- 18.6 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodium
- 1278 mg
Recettes alternatives
Sunday lamb roast
Pas d’évaluation
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Berry and red wine trifle
4 godz. 50 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Classic meatloaf
1h 35min