Appareils et accessoires
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Prép. 10min
Total 20min
12 porties
Ingrédients
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
584.5 mg
Protides
1.3 g
Calories
543.3 kJ /
130.3 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
14.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Piadina uit Emilia Romagna
15min