Versions compatibles
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Groenten schillen
-
500
g rode bieten, geheel, ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)
ou 500 g rode bieten, ongeschild, gehalveerd (± 2 cm breed) - 200 g pastinaak, in gelijke stukken (± 5 cm)
- 600 g water
Rode bietensalade
- 600 g water
- 400 g halloumi, in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)
- 1 el olijfolie, om te frituren
- 30 g walnoot, gepeld
- 10 g verse dille, enkel de bladeren
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
-
220 - 250
g Griekse yoghurt
ou 220 - 250 g volle yoghurt - 10 g citroensap
- 1 - 2 el witte azijn
- 1 - 2 tl mierikswortel, in pot
- ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen zwarte peper
- volkoren brood, in plakjes en geroosterd, om op te dienen
- rucola, om op te dienen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Protides
- 23.4 g
- Glucides
- 35.3 g
- Lipides
- 30 g
- Graisses saturées
- 15.9 g
- Fibre
- 6.9 g
- Sodium
- 1348.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Vegetarische pizza
Pas d’évaluation
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Ontbijt gebak
40min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Boekweit met champignons
25 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Pêche Melba
Pas d’évaluation
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min