Appareils et accessoires
Paastuin
Prép. 30min
Total 2h 25min
10 stuks
Ingrédients
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
12.3 g
Calories
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Lipides
28.9 g
Fibre
4 g
Glucides
87.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolade Moelleux
15min
Knolselder parmigiana
1h 10min
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Bananensticks met chocoladecoating
Pas d’évaluation
Hersenen cupcakes
1h 40min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Pas d’évaluation
Knapperige chocolade stokjes
55min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Vegan Brownies
2h 40min