Appareils et accessoires
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
Prép. 25min
Total 1h
18 pieces
Ingrédients
Chicken Nuggets
-
dried lentils100 g
-
toasted sesame seeds25 g
-
cornflakes vegan and gluten free (see tip)60 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
fresh parsley leaves only, to taste5 - 6 sprigs
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (3 cm)350 g
-
soy yoghurt120 g
Pickle Mayo Dip
-
sunflower oil350 g
-
pickled gherkins cut in pieces10 g
-
pitted black olives20 g
-
pickled pearl onions10 g
-
pickled capers10 g
-
roasted red peppers, preserved cut in pieces40 g
-
garlic clove1
-
soya milk100 g
-
Dijon mustard20 g
-
fine sea salt2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
155.8 mg
Protides
5.2 g
Calories
1037.1 kJ /
247.9 kcal
Lipides
22.1 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
8.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Brownie Milkshake
35 Min
Chicken Nuggets and Chips
1 Std. 15 Min
Green Ombre Naked Cake
3 Std.
Strawberries and Cream
20 Min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 Min
Pierogi with Meat
1 Std.
Piñata Cake
1 Std. 40 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Chocolate Pancakes
35 Min
Pistachio Cupcakes
40 Min
Unicorn Head Cake
3 Std.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min