Appareils et accessoires
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Prép. 15min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
rauwe amandelen60 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
70 g vers geperst bloedsinaasappelsapvers geperst sinaasappelsap70 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
agavesiroop30 g
-
witte wijnazijn50 g
-
gedroogde veenbessen60 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst250 g
-
water1000 g
-
3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)sinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)3 - 4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1187.4 mg
Protides
13 g
Calories
2221 kJ /
530.8 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
17.7 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
86.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Boost uw immuniteit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Arabische kip met couscous
45min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Vegetarische chili
35min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Kleverige sesamkip
40min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min