Appareils et accessoires
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Prép. 1h
Total 2h 30min
8 porties
Ingrédients
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1067.3 mg
Protides
29.8 g
Calories
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Lipides
31.5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
12.6 g
Glucides
3.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Marsepein halve maan koekjes
30min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Kokos en karamel cheesecake
Pas d’évaluation
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Steak tartaar
30min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Blue Hawaii
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation