Appareils et accessoires
Kerstman macarons
Prép. 1h 10min
Total 3h 20min
40 stuks
Ingrédients
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
6.7 mg
Protides
1 g
Calories
276 kJ /
66 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
8.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Pas d’évaluation
Aardbeien mille-feuille
5h
Glazuur
5min
Brownies
50min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Soezendeeg
2h
Meringue spoken
12h 25min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation