Appareils et accessoires
Taart met karamel en vanille
Prép. 30min
Total 4h 30min
12 stuks
Ingrédients
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet210 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Basis
-
bloem en iets meer om te bestrooien250 g
-
boter in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
-
bloem voor de vorm
-
bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
-
suiker50 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
room, 35% vet gekoeld300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
22.2 mg
Protides
3.9 g
Calories
1868.8 kJ /
446.5 kcal
Lipides
25.9 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
15.3 g
Glucides
49.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dagelijks en creatief
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Basis karamel
25min
Gele smoothie bowl
2h 20min
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Aardbeienmojito
10min
Proteïnepudding
6h 35min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min