Appareils et accessoires
Rode ogen gevulde eieren
Prép. 15min
Total 40min
12 stuks
Ingrédients
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
141.1 mg
Protides
2.8 g
Calories
235.3 kJ /
56.2 kcal
Lipides
4.7 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Sinaasappel-currydressing
10min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Dracula bloed
Pas d’évaluation
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Snelle kaassoufflés
45min