![Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2e744907aa96dfebac1c49eca719407/Derivates/5fa8d16f6ea758122052736833b772468b5173d0.jpg)
Versions compatibles
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pineapple Chutney
- ½ fresh red chilli, deseeded if desired
- 100 g red pepper, cut in pieces (3 cm)
- 1000 g pineapple, peeled, cut in pieces (3 cm)
- ½ tsp chipotle chilli flakes
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp mustard seeds
- 50 g apple cider vinegar
- 200 g jam sugar
Hoisin Pulled Pork
- 10 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 800 g pork shoulder, boneless, in one piece
- 40 g tomato purée
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 200 g water
- 220 g hoisin sauce, plus extra for serving
- 40 g light brown sugar
- 1 Tbsp soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder
- 6 brioche burger buns
- 2 - 3 little gem lettuce, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3485 kJ / 833 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 114 g
- Lipides
- 30 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 892 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 Std. 45 Min
Sticky Chilli Beef
55 Min