Appareils et accessoires
Bloemkool met kaas
Prép. 20min
Total 55min
6 porties
Ingrédients
-
200 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optionnel)1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17 g
Calories
1273 kJ /
305 kcal
Lipides
20 g
Fibre
5.1 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bechamelsaus
15min
200 g prei fruiten
20min
Veelzijdige gladde soep
45min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Erwten met ham
25min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Aardappelpuree
45min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Gehaktbrood
1h 20min
Romige tomatensoep
25min
Chocolademousse
3h 20min