Appareils et accessoires
Romige courgettensoep
Prép. 10min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
uien in helften gesneden50 g
-
courgette in stukken gesneden700 g
-
teentje knoflook (optionnel)1
-
water500 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen peper plus extra naar smaak1 snuifje
-
boter10 g
-
roomkaas40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
375.3 mg
Protides
4.7 g
Calories
390.8 kJ /
93.4 kcal
Lipides
6 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
6.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Broccolisoep
15min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aardappel-preisoep
40min
Romige champignonsoep
20min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige tomatensoep
25min