Appareils et accessoires
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Prép. 30min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
rode uien in dunne plakjes100 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
verse jalapeñopeper in dunne plakjes1
-
sinaasappel enkel het sap1
-
limoen enkel het sap1
-
komijnzaad1 tl
-
kruidnagel1 tl
-
pimentbessen1 tl
-
teentjes knoflook3
-
zout4 tl
-
2 tl Achiote pastazoete paprikapoeder2 tl
-
½ tl chipotle chilipoederchilipoeder½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
tomaat ± 70 g, in partjes1
-
langkorrelige rijst200 g
-
zoete maïskorrels, uit blik50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
olijfolie20 g
-
water1000 g
-
verse koriander10 g
-
avocado zonder zaadjes, in dunne plakjes (± 3 mm)1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2206.6 mg
Protides
43.7 g
Calories
2396.7 kJ /
572.8 kcal
Lipides
17.7 g
Fibre
8.4 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
61.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Pas d’évaluation
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Groente-Omeletten
30min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Tempé
48h
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Brusselse Wafels
1h