Appareils et accessoires
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Prép. 40min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2244.6 mg
Protides
210.4 g
Calories
5271.8 kJ /
1260 kcal
Lipides
36 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
7.6 g
Glucides
11.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Ontbijt gebak
40min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Pas d’évaluation
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Lemon curd
20min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Aardappel- en spruitjespuree
40min