![Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bdc26512-bebd-458a-89b6-5547dbfbf4e6/Derivates/32476e3b-b2e9-4378-baee-f10457d75757.jpg)
Versions compatibles
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protides
- 210.4 g
- Glucides
- 11.3 g
- Lipides
- 36 g
- Graisses saturées
- 7.6 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 2244.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Scones met frambozenboter
25 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Groen gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Gnocchi Tricolore
35 min