Versions compatibles
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protides
- 210.4 g
- Glucides
- 11.3 g
- Lipides
- 36 g
- Graisses saturées
- 7.6 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 2244.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegan pudding
15min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Gazpacho
1h 15min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Pas d’évaluation
XXL kip pastei
1h 55min
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Pêche Melba
Pas d’évaluation
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min