Appareils et accessoires
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Prép. 40min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2244.6 mg
Protides
210.4 g
Calories
5271.8 kJ /
1260 kcal
Lipides
36 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
7.6 g
Glucides
11.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Halloween quiche
2h
Spinazierisotto met asperges
40min
Vegan red velvet cupcakes
4h
Flatbread met peer en geitenkaas
3h