Appareils et accessoires
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Prép. 30min
Total 2h
2 porties
Ingrédients
Zeebaars
-
verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)15 g
-
water250 g
-
2 tl gedroogde gistverse gist20 g
-
broodbloem en iets meer om te strooien400 g
-
zout1 tl
-
citroen in plakjes1
-
zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g1
-
zout naar eigen smaak2 tl
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
-
water500 g
-
nieuwe aardappelen klein, ongeschild200 g
-
diepgevroren sperziebonen200 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3852.1 mg
Protides
241.3 g
Calories
8361.7 kJ /
1998.5 kcal
Lipides
27.8 g
Fibre
15.9 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
181.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gazpacho met kers en munt
Değerlendirme yok
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 dk
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 dk
Chocolade broodpudding
1sa 25 dk
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1sa 35 dk
Japanse kip curry
55 dk
Havermoutrepen met kaas
45 dk
Glutenvrij chocoladebrood
1sa 10 dk
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1sa 20 dk
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Değerlendirme yok
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2sa
Vleesgehaktbrood met champignons
1sa 5 dk