Appareils et accessoires
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
Prép. 10min
Total 2h
40 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces250 g
-
icing sugar70 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
orange zest (see Variations)1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
cornflour70 g
-
plain flour260 g
-
white chocolate broken into small pieces180 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
3.9 mg
Protides
1 g
Calories
448.9 kJ /
106.9 kcal
Lipides
6.9 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Easy citrus pie
1h
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Lemon curd
20min
Chocolate Pecan Toffee
40min
Gingerbread Bundt Cake
1h 40min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Ginger fluff
50min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Boston Bun
2h 45min