Versions compatibles
Tocană de năut cu legume
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1600 g năut, din conservă, clătit și scurs
- 300 g cârnați vegetarieni, tăiați felii (5 mm)
- 300 g morcovi, bucăți (3-4 cm)
- 250 g praz (doar partea albă), tăiat rondele
- 50 g ulei de măsline
- 2 căței de usturoi
-
1600
g supă concentrată de legume
ou 1600 g apă și 4 cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l fiecare) - 400 g cartofi, tăiați bucăți mici
- 2 foi de dafin, uscate
- 1 - 2 lingurițe sare
-
4
linguri boia de ardei, dulce
ou 4 linguri boia de ardei, iute - 2 - 4 prize chimion măcinat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 32 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 709 mg
Recettes alternatives
Somon cu ierburi aromate, gătit la 50°C
Pas d’évaluation
Shake de fructe de pădure
Pas d’évaluation
Smoothie cu fructe goji
Pas d’évaluation
Cocktail ”White Russian”
5 Min
Pere Sous-vide, cu sos de scorțișoară
Pas d’évaluation
Cuburi de zahăr cu mentă
24h
Mămăligă
40 Min
Supă de ciuperci și cartofi, vițel umplut, cu cartofi și legume la cuptor, tiramisu cu mandarine
Pas d’évaluation
Sărbătoare de iarnă: supă de sfeclă roșie, chifle cu ciuperci, pește copt pe sare și lichior de ouă
Pas d’évaluation
Lichior de ouă cu mirodenii
4h 30min
Fasole neagră - rețeta de bază
Pas d’évaluation
Salată de icre
15 分钟