Appareils et accessoires
Volkoren pitabrood
Prép. 15min
Total 1h 35min
2 stuks
Ingrédients
-
water en 2 tl extra om met het ei op te kloppen350 g
-
gedroogde gist10 g
-
honing1 tl
-
volkoren tarwebloem350 g
-
witte bloem150 g
-
zout naar eigen smaak1 ¼ tl
-
witte bloem om te bestuiven
-
eierdooier1
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
19 g
Calories
2209 kJ /
528 kcal
Lipides
8 g
Fibre
13 g
Glucides
101.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Glutenvrij Brood
3h 20min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Batbout met kaas
30min
Victoria biscuit gebak
1h 10min