Appareils et accessoires
Levercake
Prép. 45min
Total 1h 50min
8 porties
Ingrédients
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Protides
19 g
Calories
1362 kJ /
325 kcal
Lipides
23 g
Fibre
1.5 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterraans Rozemarijnbrood
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Gevulde kalkoenborst
Pas d’évaluation