
Appareils et accessoires
Veal Sweetbreads with Green Onions
Préparer. 20min
Total 3h
6 portions
Ingrédients
-
veal sweetbreads1000 g
-
water cold750 g
-
white vinegar250 g
-
water room temperature600 g
-
water cold
-
ice cubes for chilling
-
green onions cut in pieces (2 cm)300 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt or to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
-
white wine100 g
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste
-
ground black pepper or to taste
Infos nut. par 1 portion
Calories
545 kcal /
2280 kJ
Protides
25 g
Lipides
45 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande