Versions compatibles
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 slice
- Calories
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Protides
- 5.4 g
- Glucides
- 12.3 g
- Lipides
- 3.5 g
- Graisses saturées
- 1.5 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 222.9 mg
Recettes alternatives
Berry chia jam
3h 15min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Pavlova towers
4h 30 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4 godz. 20 min
Duck ballotine
2h 45min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 Std.
Coconut and maca hot chocolate
24 Std. 15 Min
Almond milk powder
30 Min
Seeded bread loaf
3小时 20 分钟