Appareils et accessoires
Rhubarb Infused Aperol Spritz
Prép. 10min
Total 1h 30min
6 glasses
Ingrédients
Rhubarb Syrup
-
rhubarb cut in pieces (3 cm), plus extra for garnish500 g
-
granulated sugar60 g
-
water60 g
-
orange juice only (approx. 50 g)1
Spritz
-
ice cubes or more to fill glasses12 - 18
-
Aperol120 g
-
Prosecco600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
6.7 mg
Protides
0.3 g
Calories
625.2 kJ /
149 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
17.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sipping on Summer
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Espresso Martini
5min
Pickled Red Onions
1h 50min
Iced Tea with a Honey and Mint Syrup and Fruit Ice Cubes
3h 40min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Chorizo Garlic Butter
3h 5min
Risotto with Parmesan
40min
Mulled Wine
30min
Elderflower Basil Gin Fizz
10min
Tzatziki
20min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3h 5min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Pas d’évaluation
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min