Appareils et accessoires
Saffron and cardamom poached pears
Prép. 10min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
70.2 mg
Protides
1.1 g
Calories
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Lipides
0.3 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
84 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Spicy cauliflower soup
20min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Sous-vide Honeyed Figs
1h
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Quince paste
4h 10min
Cauliflower mash
25min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Broccoli soup with sage oil
30min