Appareils et accessoires
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
Prép. 10min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
butter for greasing moulds
-
white sugar plus 2 tsp extra for coating moulds30 g
-
dark chocolate chips70 g
-
smooth ricotta cheese drained250 g
-
eggs3
-
ground cinnamon¼ tsp
-
pouring (whipping) cream plus extra whipped cream to serve80 g
-
fresh blueberries to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
109.5 mg
Protides
12.9 g
Calories
1531.7 kJ /
366.1 kcal
Lipides
26.1 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
15.1 g
Glucides
20.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate mousse soufflés
55min
Sangria ginger punch
1h 5min
Crème brûlée
7h
Planked Amaretto peaches with ricotta
1h 30min
Apple shortcake
1h 50min
Impossible coconut pie
1h 30min
Apricot apple pie
1h 40min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Peanut butter and chocolate custard
15min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Classic mushroom risotto
30min