Appareils et accessoires
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
Prép. 10min
Total 1h 25min
25 portions
Ingrédients
-
roasted salted macadamia nuts100 g
-
Rapadura sugar100 g
-
lemon zest only, no white pith½ - 1
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil120 g
-
unbleached white spelt flour170 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40.4 mg
Protides
1.6 g
Calories
464.1 kJ /
110.5 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
8.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
'Quirky' Every day
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Fig and apricot tea bread
1 godz. 30 min
Peanut butter
5 min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 godz. 10 min
Healthy biscuits
35 min
Mixed seed and nut spread
5 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Blueberry crumble slice
1 godz. 15 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Zucchini slice
45 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.
Orange and almond cake
2 godz. 20 min