Appareils et accessoires
Mexicaanse rozemarijnpunch
Prép. 5min
Total 10min
2 porties
Ingrédients
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
1 g
Calories
899 kJ /
215 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0.1 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Tonijnkroketten
1h 30min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Zalm met waterkerskorst
Pas d’évaluation
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Baklava kaastaart
Pas d’évaluation
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Zoetzure varkensribbetjes
40min