Appareils et accessoires
Mexicaanse rozemarijnpunch
Prép. 5min
Total 10min
2 porties
Ingrédients
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
1 g
Calories
899 kJ /
215 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0.1 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Margarita
10min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Perzik Bellini
5min
Mojito
10min
BBQ-saus
20min
Choronsaus
20min