Versions compatibles
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Turkey burgers
- 60 g wholemeal bread (approx. 2 slices), roughly torn
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g brown onion, cut into halves
- 500 g turkey mince
- 1 egg
- 1 pinch sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Caramelised onion and capsicum
- 500 g brown onion (approx. 3-4), cut into eighths, layers separated
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin strips (1 cm)
- 2 tbsp brown sugar
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp balsamic vinegar
- olive oil, for frying
Assembly
- 6 Turkish bread rolls
- 150 g Swiss cheese, thinly sliced
- 50 g rocket leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3209 kJ / 367.2 kcal
- Protides
- 45.6 g
- Glucides
- 68.5 g
- Lipides
- 33.1 g
- Graisses saturées
- 12.2 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 1267.6 mg
Recettes alternatives
Turkey patties
30 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Meatballs with tomato sauce
40min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Chicken picadillo cups
40min
Turkey taco salad bowl
15min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Red beans and rice with turkey meatballs
1h