Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 60 g celery, cut into pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 70 g tomato paste
- 1 - 2 pinches ground paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 2 tsp dried oregano
- 450 g tomato passata
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 110 g mozzarella, cut into pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 12 fresh basil leaves
- 250 g ricotta (see Tips)
- 1 egg
- 1 - 2 pinches dried Italian herbs
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1981 kJ / 471.7 kcal
- Protides
- 35.3 g
- Glucides
- 12 g
- Lipides
- 30.4 g
- Graisses saturées
- 13.2 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 1079.7 mg
Recettes alternatives
Eggplant cannelloni
1h 35 min
Cauliflower mash
25 min
Cauliflower flammkuchen
1h
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Curried chicken salad wraps
50min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Chicken and spinach enchiladas
40min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Leek and ham tart
1j 55 menit
Spinach and feta muffins
40min