Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 60 g celery, cut into pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 70 g tomato paste
- 1 - 2 pinches ground paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 2 tsp dried oregano
- 450 g tomato passata
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 110 g mozzarella, cut into pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 12 fresh basil leaves
- 250 g ricotta (see Tips)
- 1 egg
- 1 - 2 pinches dried Italian herbs
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1981 kJ / 471.7 kcal
- Protides
- 35.3 g
- Glucides
- 12 g
- Lipides
- 30.4 g
- Graisses saturées
- 13.2 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 1079.7 mg
Recettes alternatives
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Spinach and feta muffins
40min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min