Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tbsp olive oil
- 3 tsp black mustard seeds
- 250 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp ginger paste (see Tips)
- 1 tbsp garlic paste (see Tips)
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 dried bay leaves
- ¼ tsp ground turmeric
- 120 g tomato paste
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into quarters
- 1 tsp salt
- 100 g Greek-style natural yoghurt, plus extra for serving
- 200 g coconut milk
- 2500 g lamb shoulder, bone in
- water, for roasting
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1625.5 kJ / 387 kcal
- Protides
- 45.2 g
- Glucides
- 4.2 g
- Lipides
- 22.2 g
- Graisses saturées
- 9.2 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 430.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Lamb tikka with spicy eggplant
Ninguna valoración
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 Std. 35 Min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 Std. 30 Min
Tandoori chicken
45min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 Min
Chicken tikka masala
1h 10 phút