Appareils et accessoires
Halloween quiche
Prép. 30min
Total 2h
12 porties
Ingrédients
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
516.7 mg
Protides
11.3 g
Calories
1341.8 kJ /
321 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
27.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kleine carnaval beignets
Pas d’évaluation
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Crème anglaise
15min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Glühwein
15min
Papaya'péro
30min
Gerookte zalm sneetjes
Pas d’évaluation
Minipizza’s
1h 20min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Vegan croissants met notenvulling
Pas d’évaluation