Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale

Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale

4.4 49 évaluations
Préparer. 15min
Total 1h 20min
6 portions

Ingrédients

Squash and Pasta
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • bread torn in pieces
    30 g
  • water plus extra for cooking pasta
    800 g
  • butternut squash peeled, diced (1 cm)
    500 g
  • elbow macaroni
    300 g
  • sweet smoked paprika
    ¼ tsp
Cheese Sauce
  • plain flour
    40 g
  • unsalted butter diced
    40 g
  • whole milk
    400 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • kale washed, stems removed, roughly chopped
    50 g

Infos nut. par 140 g

Calories 261 kcal / 1093 kJ
Protides 9.8 g
Lipides 11 g
Glucides 29 g
Fibre 2.1 g
Graisses saturées 6.8 g
Sodium 0.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...