Versions compatibles
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Yorkshire puddings
- 100 g milk
- 140 g plain flour
- ½ tsp sea salt
- 100 g cold water
- 4 eggs
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (e.g. rib roast, rump and sirloin - see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 20 g tomato paste
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 2 bunches broccolini, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 30 g plain flour
- 1 tsp VEGEMITE® (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Protides
- 120.4 g
- Glucides
- 29.5 g
- Lipides
- 36.5 g
- Graisses saturées
- 12.3 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 997 mg
Recettes alternatives
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 godz. 35 min
Classic beef burgers
1h
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min