Appareils et accessoires
Polish egg salad with tartar sauce
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
882.4 mg
Protides
15.7 g
Calories
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Lipides
9.6 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
9.6 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easter around the world
28 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Butterfly Pea Tea
15min
Beef jerky
1h 50min
Dragon Deviled Eggs
2h 30min
Preserved lemon and desert vegetable medfouna
5h 50min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Everything Bagel Dip
10min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Party popcorn
1h
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min