Appareils et accessoires
Kids Vegan Summer Rolls
Prép. 25min
Total 35min
15 pieces
Ingrédients
Peanut Sauce
-
roasted peanut, salted divided4 ½ oz
-
1 tsp peanut oilsesame oil1 tsp
-
water1 ½ oz
-
hoisin sauce2 ½ oz
Vegetable Fillings
-
cucumber1
-
carrot7 oz
-
red bell pepper1
-
yellow bell pepper1
-
red cabbage3 ½ oz
Rolling
-
water warm, as needed8 - 12 oz
-
spring roll rice paper15 sheets
-
fresh mint (optionnel) leaves only3 sprigs
-
fresh cilantro (optionnel) leaves only3 sprigs
-
cherry tomatoes halved30
-
lettuce leaves10 - 15
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
54 mg
Protides
4 g
Calories
563 kJ /
134 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo Kids Corner - Picnic
6 Recettes
États-Unis
États-Unis
Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Orange Curry Dressing
10min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2h 5min
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Vegan Pasta
1h 10min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Vegetarian Chili
50min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25min
Digestive Bliss
5min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min