Appareils et accessoires
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Prép. 25min
Total 2h 20min
4 porties
Ingrédients
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
93 mg
Protides
46 g
Calories
2926 kJ /
698 kcal
Lipides
56 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
32 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hainanese kiprijst
1h 20min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Hollandaisesaus
15min
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Karamel varkensvlees
45min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Steak Stroganoff
45min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min