Appareils et accessoires
Nyonya Spice Paste
Prép. 5min
Total 15min
2 jars
Ingrédients
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (optionnel) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
3052 mg
Protides
11 g
Calories
3899 kJ /
932 kcal
Lipides
77 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Sambal Belacan
10min
Tom Yum Paste
45min
Nasi Lemak
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Tom Yum Paste
45min
Nyonya Spice Paste
15min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min