Appareils et accessoires
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
Prép. 10min
Total 2h 35min
20 portions
Ingrédients
-
blue clitoria flowers (bunga telang) fresh or dried, lightly rinsed20
-
hot water50 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours and drained300 g
-
coconut milk200 g
-
salt½ tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
water1200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
338 kJ /
81 kcal
Lipides
3 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Peranakan Snack Delight
13 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Steamed Tapioca Kuih
50min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Pineapple Tarts
1h 30min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Sambal Petai Prawns
20min
Dried Shrimp Sambal
55min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Killer Toast
2h
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Pandan Kaya
55min