Prosciutto and basil egg cups
TM6 TM5 TM31

Prosciutto and basil egg cups

4.5 (57 évaluations )

Ingrédients

  • 12 slices prosciutto (see Tips)
  • 100 g Emmental cheese, cut into pieces (see Tips)
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 50 g semi sundried tomatoes
  • 4 eggs
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 1 tbsp basil pesto (optional - see Tips)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • fresh chives, chopped, for garnishing (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1348.5 kJ / 321.1 kcal
Protides
17.4 g
Glucides
4 g
Lipides
26.1 g
Graisses saturées
13.7 g
Fibre
1.4 g
Sodium
681.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives