Appareils et accessoires
Hot and sour soup
Prép. 5min
Total 20min
3 portion
Ingrédients
-
water500 g
-
silken tofu shredded75 g
-
fresh bamboo shoots shredded10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, shredded10 g
-
pork tenderloin cut in thin strips30 g
-
carrots shredded10 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
potato starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
egg lightly beaten1
-
black rice vinegar2 tbsp
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions chopped2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
410 kJ /
98 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1.2 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Favourites
28 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 25min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Mapo tofu
15min
Summer seafood soup
45min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Curry chicken
1h
Homemade Fish Ball Soup
2h
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Curry Chicken
1h