Appareils et accessoires
Curry Fish
Prép. 5min
Total 35min
5 portions
Ingrédients
-
garlic cloves5
-
shallots50 g
-
dried chillies soaked and cut in pieces10
-
fresh ginger10 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in slices2 stalks
-
fish curry powder30 g
-
cooking oil60 g
-
light soy sauce20 g
-
torch ginger flower (bunga kantan), bud only, cut in thin slices1 stalk
-
water500 g
-
homemade chicken stock powder10 g
-
fish tail (1 fish tail), scored500 - 600 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ladies' fingers8
-
tomatoes cut in wedges4
-
onions cut in slices (0.5 cm)100 g
-
fresh curry leaves leaves only1 sprig
-
coconut milk150 - 200 g
-
sugar1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
21 g
Calories
1661 kJ /
397 kcal
Lipides
27 g
Fibre
3 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spicy Asian
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Char Kway Teow
15 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Curry Chicken
1 godz.
Nasi Lemak
45 min