Appareils et accessoires
Curry Mee
Prép. 5min
Total 30min
8 portions
Ingrédients
-
shallots50 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger20 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
meat curry powder20 g
-
cooking oil80 g
-
water550 g
-
coconut milk500 g
-
chicken thigh, boneless and skinless cut in small pieces500 g
-
fried tofu cut in halves70 g
-
fish cakes cut in small pieces150 g
-
salt2 tsp
-
yellow noodles rinsed900 g
-
long beans cut in 3 cm length300 g
-
cockles (optionnel) blanched30 g
-
hard-boiled eggs cut in halves3
-
red chillies thinly sliced2
-
fried shallots20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1636 mg
Protides
36 g
Calories
3614 kJ /
864 kcal
Lipides
42 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
21 g
Glucides
97 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Rendang
1 h 30 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 h 20 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 h 30 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Ayam Paprik
30 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min