Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protides
- 35 g
- Glucides
- 8.9 g
- Lipides
- 38.8 g
- Graisses saturées
- 12.6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 1315.8 mg
Recettes alternatives
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
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Salmon niçoise salad
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John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Smoked honey and dill salmon
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Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
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Citrus seafood salad
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Lamb and fennel ragu
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Fish with ginger lime sauce
35min