Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protides
- 35 g
- Glucides
- 8.9 g
- Lipides
- 38.8 g
- Graisses saturées
- 12.6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 1315.8 mg
Recettes alternatives
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min.
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 dk
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Asparagus and broad bean salad
25 dk