Appareils et accessoires
Kalamata Tapenade
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
837 kJ /
200 kcal
Lipides
17 g
Fibre
1 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Back to Basics
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Vanilla Sugar
72h
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Greek Lentils and Rice
40min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Mushroom Risotto
30min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Black Bean Dip
5min