Appareils et accessoires
Kerst stol
Prép. 20min
Total 2h 20min
12 sneetjes
Ingrédients
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
80 g brandyrum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
kristalsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
1 el gedroogde gistverse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7.3 g
Calories
1625 kJ /
387 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
2.8 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Appel strudel
1h 45min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Vruchtenroomijs
5min
Zuurkool
Pas d’évaluation
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Amandelpasta
1h 10min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Rudolphs Mocktail
30min
Speltbrood
1h 45min