Appareils et accessoires
Kerst stol
Prép. 20min
Total 2h 20min
12 sneetjes
Ingrédients
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
80 g brandyrum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
kristalsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
1 el gedroogde gistverse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7.3 g
Calories
1625 kJ /
387 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
2.8 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
Virgin chai vanille cocktail
45min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Profiteroles
2h
Meringue spoken
12h 25min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Nougatine
1h 30min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Plakje marmercake met perzikvulling
Pas d’évaluation
Boerenbrood
2h
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Focaccia met uien
1h 30min