Appareils et accessoires
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
Cranberry Vinaigrette
-
cranberry sauce4 oz
-
water2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
vegetable oil1 oz
-
whole grain mustard½ oz
-
honey to taste1 tsp
Fall Salad
-
pear e.g. Bosc, D'Anjou, Bartlett (sliced)1
-
lemon juice1 tsp
-
mixed salad greens7 oz
-
dried cherries2 oz
-
chopped pecans toasted (see Tip)2 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
fresh basil leaves torn6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
1439 kJ /
344 kcal
Lipides
22 g
Fibre
4 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thankful for Leftovers
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Southwest Quinoa
40 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10 Min
Christmas Tree Spinach Puff
1 Std.
Tomatillo Salsa
20 Min