Sardine Empanada
TM6 TM5

Sardine Empanada

4.7 (6 évaluations )

Ingrédients

Shortcrust Pastry

  • 400 g plain flour
  • 180 g unsalted butter, cold, diced
  • 70 g water, ice cold
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp baking powder

Filling

  • 2 garlic cloves
  • 1 red pepper, cut in pieces
  • 1 yellow pepper, cut in pieces
  • 500 g red onions, quartered
  • 50 g olive oil
  • 1 pinch saffron threads
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Assembly

  • 5 - 8 fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
    ou 300 g tinned sardines, in oil, drained
  • 1 medium egg, beaten

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1473 kJ / 353 kcal
Protides
11 g
Glucides
30 g
Lipides
21 g
Graisses saturées
10 g
Sodium
320 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives