Appareils et accessoires
Clams with Garlic Sauce
Prép. 10min
Total 2h 40min
4 portions
Ingrédients
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
1272 kJ /
304 kcal
Lipides
19 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Portuguese Classics
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Mint Courgettes
30min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Stir-fried Clams
35min
Chawanmushi
1h 15min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Pas d’évaluation
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5h 30min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30min
Creamy Mushrooms
35min